Rozdělení
                  Cateringu 
              
              
                    Rozdělení cateringu dle Vašeho přání....
              
                    Tématický catering , který je rozdělen na
                    2 hlavní skupiny business a economic servis. Výčet možných
                    nabídek a typů cateringu naleznete na dolním obrázku.
              Business
                    servis:
  je připraven v plné verzi skladby slavnostního menu dle gastronomických pravidel
  a přání hosta, nebo dle druhu tématu.
  *teplý bufet
  *studené předkrmy
  *speciality studené kuchyně - paštiky, nářezy, salámy, šunky, uzeniny
  *vegetariánské speciality
  *ryby a mořské plody
  *sýrové speciality a nářezy
  *ovoce a zeleninové saláty
  *teplé moučníky
  *cukrářské výrobky
  *slané pečivo,koktejlové chuťovky
              Economic
                    servis:
  menu je složeno v umírněnější formě počtu druhů specialit, je kladen důraz
  na výběr teplé kuchyně servírované na masových talířích formou rautu, švédských
  stolů, ostatní části menu jsou servírovány koktejlovým způsobem.
  *studené předkrmy formou koktejlových mís
  *teplý bufet , saláty a zelenina, ovoce
  *cukrářské výrobky, moučníky - servírováno formou koktejlu
              Součástí
                  všech menu je barový a nápojový servis, taktéž jsou možné ochutnávky
                  vín, rumů a whisky, baristické práce, koktejly, atd.