Rozdělení
Cateringu
Rozdělení cateringu dle Vašeho přání....
Tématický catering , který je rozdělen na
2 hlavní skupiny business a economic servis. Výčet možných
nabídek a typů cateringu naleznete na dolním obrázku.
Business
servis:
je připraven v plné verzi skladby slavnostního menu dle gastronomických pravidel
a přání hosta, nebo dle druhu tématu.
*teplý bufet
*studené předkrmy
*speciality studené kuchyně - paštiky, nářezy, salámy, šunky, uzeniny
*vegetariánské speciality
*ryby a mořské plody
*sýrové speciality a nářezy
*ovoce a zeleninové saláty
*teplé moučníky
*cukrářské výrobky
*slané pečivo,koktejlové chuťovky
Economic
servis:
menu je složeno v umírněnější formě počtu druhů specialit, je kladen důraz
na výběr teplé kuchyně servírované na masových talířích formou rautu, švédských
stolů, ostatní části menu jsou servírovány koktejlovým způsobem.
*studené předkrmy formou koktejlových mís
*teplý bufet , saláty a zelenina, ovoce
*cukrářské výrobky, moučníky - servírováno formou koktejlu
Součástí
všech menu je barový a nápojový servis, taktéž jsou možné ochutnávky
vín, rumů a whisky, baristické práce, koktejly, atd.