look at the wonderful e cigarety we show you here.
 
 

 

Nabídka prostor

Soukromé akce

Firemní akce

Rozdělení cateringu

 

Firemní akce



Typy firemních akcí pro Vás:

Banket se dnes označuje společné stolování při mimořádných, oficiálních, nebo slavnostních příležitostech, při kterých se jídla a nápoje podávají sedícím hostům. Při moderním banketním stolování byly lavice nahrazeny židlemi a stoly, kdysi zvané tabule, zase daleko praktičtějšími kulatými banketními stoly. Z pohledu hosta musíme počítat s tím, že při banketech je v mnoha případech předepsán společenský oblek.

Brunch business neboli snídaně a oběd v jednom. Název vznikl složením dvou anglických slov ,,breakfest a lunch''. Obvykle se podává mezi 10 až 14 hodinou. Převážně se podává klasický základ snídaně - vejce, slanina, párky a toasty, ale také spousta druhů salátů, ovoce a zeleniny, teplá jídla, různá exotická jídla, steaky, ryby či sushi. Součástí pohoštění může být taktéž doprovod podkresové či živé hudby nebo i různé zábavné doprovodné programy.

Coffee break představuje minimální formu pohoštění pro účastníky konferencí, seminářů a školení. V časově stísněném prostoru přestávky by měla kávová pauza poskytnout účastníkům prostor pro občerstvení a rychlé načerpání nové energie pro aktivní účast na dalším programu. To samozřejmě klade nároky nejen na kvalitu podávaných nápojů a případně jídla a na technické vybavení pro co nejrychlejší obsloužení, ale i na profesionální sehrání týmu poskytujícího coffee break.

Číše vína se organizuje při podepisování významných obchodních smluv nebo pro členy vládních delegací. Je zároveň součástí obchodních nebo jiných jednání, kongresů, sympozií apod. Pořádá se v rámci větších setkání v přilehlých prostorách. Má charakter doplňkového občerstvení. Již samotný název naznačuje, že se podává výhradně víno nebo šampaňské, chuťovky a různé druhy pochutin, které se servírují z plat. Číše vína může být uskutečněna v kteroukoli denní dobu a netrvá zpravidla déle než 30 minut.

Koktejl párty je společenská akce pořádaná při příležitostech menšího významu. Tato forma je vhodná při premiérách, vernisážích, koncertech, ale i třeba veletrzích či rodinných párty. Na koktejl párty je běžné, že začátek a konec není striktně omezen a hosté průběžně přicházejí a odcházejí. Hostitel by se proto měl zdržovat u vstupu, aby se mohl s hosty přivítat a rozloučit. Při občerstvení se nepoužívají žádné talířky ani příbory, ale obsluhující personál prochází mezi hosty a nabízí nápoje a drobné chuťovky přímo z podnosů.

Raut je běžnou součástí programu významnějších společenských akcí většinou spojená s večeří. Je považován za méně okázalou formu recepce, která neklade vysoké požadavky na prostředí ve kterém probíhá, s tím, že hodnocena je především originalita rautu. Hosté se obsluhují sami a jídlo konzumují většinou ve stoje. Rauty jsou nejvhodnější formou občerstvení na veletrzích, prezentacích a dnech otevřených dveří firem, tiskových konferencích a kongresech, kulturních premiérách a vernisážích. Rauty je možno uspořádat i např. v tovární hale či v přírodě.

Slavnostní recepce je největší a nejreprezentativnější formou podávání občerstvení při velkých společenských akcích, oslavách významných jubileí firem či V.I.P. osob, otevírání nových staveb, podniků, poboček. Recepce je možno pořádat v dopoledních, poledních, odpoledních, večerních i nočních hodinách a doba trvání je zpravidla 2 až 3 hodiny. Podáváno jak s teplou kuchyní, tak i bez teplé kuchyně.

Super dining je pracovní večeře ve slavnostějším duchu. Večeře je servírována čili podávána sedicím hostům většinou o 2-3 chodech jako je polévka, hlavní jídlo a zákusek. Jedná se o méně okázalejší servis večeře než je tomu u banketu. Taktéž zde součástí super diningu je zakomponován většinou kulturní program.

Taste party ochutnávka neboli degustace všeho druhu může být zařazena do všech sfér servisu cateringu. Jedná se o interaktivní doplňující program jako je ochutnávka sýrů, vín, kávy, čaje, sushi, čokolád, rumu, whisky, doutníků apod. Samozřejmostí ochutnávek je i odborný someliér daného produktu, který nejen delikatesy servíruje, ale je i schopen odborného výkladu. Odborný výklad může být řízený nebo individuální.

 

Firemní akce Olomouc, firemní akce Praha, firemní akce po celé ČR - to je Gourmet catering Sedláček