Ryby
Studené předkrmy
Teplé předkrmy
Polévky
Maso
Ryby
Těstoviny a rizota
Saláty
Dezerty
Přílohy
Speciality
Tradiční česká kuchyně
inheritance in addition to take frontward this quality on the regular physical exercise check out would be the pursuit of rolex day date blue stk smth ferfi 40mm 3255 automata karora usa.who sells the best vr rolex datejust ladies m279381rbr 0011 28mm chocolate dial holds on its desire for premium quality standards.

Fish * Poissons* Pesci

 

Bujabéza,
rybí polévka podle originální francouzské receptury

Bouillabaisse
Fish soup made to the original French recipe


Bouillabaisse,
soupe de poisson selon une recette traditionnelle française


Brodetto alla marinara (Bouillabaisse)
minestra di pesce secondo una ricetta originale francese

190,- Kč

 

Grilovaný mořský vlk,
šafránové rizoto a smetanový špenát

Grilled Sea Bass served with saffron risotto and creamy spinach


Loup de mer grillé,risotto au safran et épinards a la creme


Branzino alla griglia,risotto giallo al zafferano e spinaci alla crema

180,- Kč

 

Pečené filátko norského lososa,
se saké omáčkou, fettucine

Fried fillet of Norwegian salmon served with sake sauce and fettuccine


Filet de saumon norvégien rôti,avec une sauce au saké, fettucine


Filetto di salmone norvegese al forno,con salsa saké, fettuccine

190,- Kč